Uudiskohde Laine nyt ennakkomarkkinoinnissa

Seuraava EKE-rakennuksen uudiskohde Espoonlahden länsirannalle, Sundsbergin rantaan on nyt ennakkomarkkinoinnissa. Uudiskohde Laamannin Laine sijoittuu meren läheisyyteen. Sundsbergin kylän omat palvelut kuten alakoulu, päiväkodit, uimaranta, kuntosali ja kahvila ovat lähellä. Alueen ulkoilureitit merelle, sekä alakoululle johtava Musketöörinpolku lähtevät korttelin vierestä. Laineen pientalokorttelin 39 asunnosta löytyy sekä yksitasoisia että kaksikerroksisia ratkaisuja. Rivi- ja paritalojen suunnittelussa on korostettu Lue lisää→

Rantasauna varattavissa

Löylyjen jälkeen voit pulahtaa laiturilta mereen vilvoittelemaan. Uusittu sauna on nyt varattavissa sauna-iltoihin. Sipulintien päässä sijaitsee Sundsbergin rannan uimaranta, jossa alueen asukkaat voivat heittää talviturkkinsa ja kesällä vilvoitella raikkaassa merivedessä. Myös pienemmille vesipedoille sopivalta hiekkarannalta löytyy laituri ja rantasauna. Saunavuoroja voi tiedustella tapahtuman aikana ja sen jälkeen Sundsbergin asukasyhdistykseltä.

”Löydä unelmatalollesi tontti tai ihastu toteuttamiimme kohteisiin idyllisessä Sundsbergin rannassa. Ota yhteyttä ja keskustellaan lisää!”

hr-beige

Asuntomyynti

p. (09) 6130 3450

asuntomyynti@eke.fi