tontit

Sundsbergin rannan ainutlaatuisen luonnon keskelle rakentuu tulevien vuosien aikana myös uusia rivi- ja paritaloasuntoja. Ympäröivä luonto sekä alueen merellinen tunnelma ovat olleet tärkeitä suunnittelun lähtökohtia Anne Brockwellille, joka työskentelee arkkitehtina alueen toteuttavalla EKE-Rakennus Oy:llä.

Suunnittelun lähtökohtana minulle olivat merellinen maisema, alueen ainutlaatuinen luonto ja sen monimuotoisuus. Halusin kunnioittaa ympärillä olevan luonnon monipuolisuutta sekä maaston ainutkertaisuutta, Anne kertoo.

Niitylle rakennettavien talojen korttelisuunnitelmasta haluttiin tehdä suojaisa, jatkaen Sundsbergin kylän yhteisöllistä rakennustapaa. Yksityisyyttä on huomioitu myös pihoissa ja sisäänkäynneissä.

Asuinaluetta ympäröivät vaihtelevat maisemat: kauniita niittyjä, metsäisiä kumpareita, jylhiä kallioita ja merellistä rantaviivaa. Anne korostaa, että taloja suunnitellessa oli tärkeää antaa asukkaille avoimet näkymät luontoon. Jotta komeista maisemista voisi nauttia myös kodin lämmössä, panostettiin asuntojen suunnittelussa oleskelutiloihin ja niiden suuriin ikkunapintoihin.

Sundsbergin rannassa talojen julkisivut toistavat alueen luonnonläheisyyttä sekä merellisyyttä raikkailla, vaaleilla väreillä. Tehosteväreiksi Anne valitsi lämpimiä ja syviä sävyjä tukemaan vaaleita julkisivuja.

Anne uskoo, että rauhaisa Sundsbergin ranta sopii monenlaiselle ihmiselle: metsässä samoilijasta ja lintubongarista koiraharrastajaan ja golfariin. Alueelta löytyy koti pienelle tai isolle perheelle. Erilaisia tarpeita ajatellen huomioitiin suunnittelussa huoneiden käytön muunneltavuus.

”Löydä unelmatalollesi tontti tai ihastu toteuttamiimme kohteisiin idyllisessä Sundsbergin rannassa. Ota yhteyttä ja keskustellaan lisää!”

hr-beige

Asuntomyynti

p. (09) 6130 3450

asuntomyynti@eke.fi