Asunnot

Sundsbergin rantaan yhteisöllisen kylän äärelle rakentuu monimuotoinen puutaloalue. Ekologisesti maalämmön ja luonnonkaasun yhdistelmällä lämpiävät pari- ja rivitaloasunnot sijoittuvat merellisiin niitty- ja kangasmetsämaisemiin Espoonlahden länsirannalla.

”Löydä unelmatalollesi tontti tai ihastu toteuttamiimme kohteisiin idyllisessä Sundsbergin rannassa. Ota yhteyttä ja keskustellaan lisää!”

hr-beige

Asuntomyynti

p. 0400 188 040

asuntomyynti@eke.fi

Omaleimaisia pientalokortteleita meren äärellä

Sundsbergin rannan asunnot jatkavat kylän puoleista puutaloalueen henkeä. Ripauksen merellisyyttä tuovat puuverhoiltujen julkisivujen raikkaat vaaleat värit.

Asunnot lämpiävät ekologisesti maalämmön ja luonnonkaasun kaukolämpöyhdistelmällä.

Kunkin korttelin suunnittelussa on kunnioitettu alueen ainutlaatuista luontoa. Rakennusten sijoittelu mukailee alueen luontaisesti polveilevaa maastoa. Aluetta syleilee Espoonlahden luonnonsuojelualue runsaine lajistoineen ja läheisyydessä sijaitsevat monipuoliset harrastusmahdollisuudet. Rauhallisten kortteleiden suojissa on tilaa rentoutua omalla pihalla ja yhteisillä oleskelu- ja leikkipaikoilla.

Sundsbergistä löytyvät uimaranta, koirapuisto ja kilometreittäin merellisissä lehtomaisemissa risteilevää lenkkipolkua. Kylän palvelut, kuten koulu, päiväkoti sekä kahvila ovat lähellä. Noin kahden kilometrin päästä löytyvät kattavat palvelut.

Sundsbergin alue sijaitsee liikenteellisesti erinomaisella paikalla Länsiväylän ja Kehä III:sen kainalossa Espoonlahden rannalla, rautatien läheisyydessä. Sundsbergiin pääsee myös kätevästi bussilla.

phpThumb_generated_thumbnailpng phpThumb_generated_thumbnailpng-1

As.oy Kirkkonummen Vapaaherran Majakka

Nyt myynnissä korkeatasoisia pientaloasuntoja kahdessa ja yhdessä tasossa. Sundsbergin rannan upeimmalle paikalle rakentuvien asuntojen suunnittelussa korostuvat laatu ja muunneltavuus. Suurten ikkunapintojen ansiosta merelliset maisemat sulautuvat osaksi sisustusta.

4 kpl 60 m² 2h+k+s 1-tasoinen pt.
3 kpl 78,5 m² 3h+k+s 1-tasoinen rt.
5 kpl 81 m² 3h+k+s 2-tasoinen pt.
5 kpl 93 m² 3h+k+s, parveke 2-tasoinen pt.
3 kpl 95,5 m² 4h+k+s, parveke 2-tasoinen pt.
4 kpl 97,5 m² 4-5h+k+s 2-tasoinen pt.
1 kpl 103 m² 4-5h+k+s, parveke 2-tasoinen pt.
2 kpl 114 m² 5h+k+s, parveke 2-tasoinen pt.

Vapaaherranpolku 2, 02450 Sundsberg. Kortteliin 2161 rakennetaan yhteensä 27 asuntoa. Tontin pinta-ala on 10818 m2 ja se on asunto-osakeyhtiön omistuksessa.

Jokaiseen asuntoon kuuluu varasto. Asunnoilla 1, 2, 4 ja 9 on autokatospaikka, muilla 1 kpl avopaikka lämmityspistorasialla. Yhtiöllä on lisäksi 10 autokatospaikkaa ja 15 avopaikkaa. Yhtiön hallinnassa ovat tekninen tila, oleskelu- ja leikkipaikka, jätepiste ja pihakäytävät.

Soita 09 613 03450 ja kysy lisää vapaista asunnoista!

phpThumb_generated_thumbnailpng-2

Screen Shot 2016-01-19 at 15.24.01