EKE-Rakennus Oy

Sundbergin rannan tonttien ja asuntojen myynnistä vastaa EKE-Rakennus Oy. Yli viisikymmentä vuotta toimineen perheyrityksen periaatteena on olla pitkään läsnä toteuttamillaan alueilla. Tämä mahdollistaa avoimen vuorovaikutuksen ja luottamuksellisen yhteistyön alueen asukkaiden kanssa.

Autamme toteuttamaan unelmia

Rakennamme kokonaisia pientaloalueita pääkaupunkiseudulla ja sen ympäristössä. Teemme rakennettavasta alueesta turvallisen, lämminhenkisen ja kylämäisen kokonaisuuden, jossa asukkaat viihtyvät.

Sundsbergin rannassa vastaamme tonttien myynnistä sekä pientalokortteleiden rakennuttamisesta. Toteutamme myös alueen kunnallistekniikan, maisemoinnin ja muun infrastruktuurin kestävän kehityksen periaatteiden mukaisesti.

Kehitämme kaikkia alueitamme asukkaiden toiveita kuunnellen. Haluamme, että asuinalueillamme on hyvä asua ja elää. Tuemme myös asukkaiden aktiivisuutta erilaisissa vapaa-ajan toiminnoissa.

Itse rakentamissamme asunnoissa käytämme aina laadukkaita materiaaleja ja huolehdimme asuntojen korkeasta varustelutasosta. Erityistä huomiota kiinnitämme tilojen toimivuuteen ja yksilölliseen muunneltavuuteen.

EKE-Rakennus Oy kuuluu kansainväliseen EKE-konserniin. Voit lukea meistä lisää EKE-Yhtiöiden verkkosivuilta.

Lämpimästi tervetuloa Sundsbergin rantaan!

Tea Ekengren-Saurén EKE-Rakennus Oy:n toimitusjohtaja
Tea Ekengren-Saurén
EKE-Rakennus Oy:n toimitusjohtaja

Pientalorakentamisen asiantuntija

Pientalorakentaminen on Tapio Kalliolalle, EKE-Rakennus Oy:n varatoimitusjohtajalle, elämäntapa. Kolmisenkymmentä vuotta pientalorakentamisen parissa työskennellyt Kalliola on ollut mukana Sundsbergin rakentamisessa alusta lähtien. Hän on vastuussa muun muassa Sundsbergin rannan kunnallistekniikan teettämisestä, kilpailuttamisesta ja omatoimirakentamisesta. Kalliola on myös kehittänyt Gasumin kanssa alueen uutta maakaasuun pohjautuvaa energiaratkaisua, jota voi hyödyntää myös maakaasuautojen tankkauksessa sekä kaasuhelloissa, -takoissa ja –grilleissä.

Kalliolalle ja koko EKE-Rakennukselle on tärkeää olla mukana kehittämässä uusia asuinalueita kestävän kehityksen periaatteen mukaisesti. Ekologisuuteen kuuluu kodista huolehtiminen, kunnossapito sekä veden- ja energiankulutuksen seuranta.  Apuvälineenä tähän syntyi EKE-Yhtiöiden kehittämä EBTS-kodinhallintajärjestelmä, joka on saatavilla kaikkiin Sundsbergin rannan taloihin.

Yhteistyö asukkaiden kesken on sekä Kalliolalle että EKE-Rakennukselle sydämen asia, oli kyseessä sitten yhteisöllisyys tai konkreettinen kunnossapitotyö. EKE-Rakennus Oy ja Tapio Kalliola ovat paikalla Sundsbergin rannan rakentamisen alusta loppuun asti. Jos haluat tietää lisää Sundsbergin pienrakentamisesta, ota rohkeasti yhteyttä.

Tapio Kalliola EKE-Rakennus Oy:n varatoimitusjohtaja
Tapio Kalliola
EKE-Rakennus Oy:n varatoimitusjohtaja