EKE-Rakennus Oy

Sundbergin rannan tonttien ja asuntojen myynnistä vastaa EKE-Rakennus Oy. Yli viisikymmentä vuotta toimineen perheyrityksen periaatteena on olla pitkään läsnä toteuttamillaan alueilla. Tämä mahdollistaa avoimen vuorovaikutuksen ja luottamuksellisen yhteistyön alueen asukkaiden kanssa.

Autamme toteuttamaan unelmia

Rakennamme kokonaisia pientaloalueita pääkaupunkiseudulla ja sen ympäristössä. Teemme rakennettavasta alueesta turvallisen, lämminhenkisen ja kylämäisen kokonaisuuden, jossa asukkaat viihtyvät.

Sundsbergin rannassa vastaamme tonttien myynnistä sekä pientalokortteleiden rakennuttamisesta. Toteutamme myös alueen kunnallistekniikan, maisemoinnin ja muun infrastruktuurin kestävän kehityksen periaatteiden mukaisesti.

Kehitämme kaikkia alueitamme asukkaiden toiveita kuunnellen. Haluamme, että asuinalueillamme on hyvä asua ja elää. Tuemme myös asukkaiden aktiivisuutta erilaisissa vapaa-ajan toiminnoissa.

Itse rakentamissamme asunnoissa käytämme aina laadukkaita materiaaleja ja huolehdimme asuntojen korkeasta varustelutasosta. Erityistä huomiota kiinnitämme tilojen toimivuuteen ja yksilölliseen muunneltavuuteen.

EKE-Rakennus Oy kuuluu kansainväliseen EKE-konserniin. Voit lukea meistä lisää EKE-Yhtiöiden verkkosivuilta.

Lämpimästi tervetuloa Sundsbergin rantaan!

Tea Ekengren-Saurén EKE-Rakennus Oy:n toimitusjohtaja
Tea Ekengren-Saurén
Hallituksen puheenjohtaja, EKE-Rakennus Oy