golf

Golffaavia sundsberginrantalaisia hemmotellaan oikein olan takaa, sillä Sundsbergin lähistöltä löytyy peräti kolmetoista 18 reiän golfkenttää.

Sundsbergin rannan välittömässä läheisyydessä, vain parin kilometrin päässä, sijaitsevat Sarfvikin ja Hirsalan osakaspohjaiset kentät. Vannoutuneiden golfin ystävien ei siis tarvitse kuljettaa mailojaan kauaksi päästäkseen viheriölle. Sekä Sarfvikin että Hirsalan kentille pääsee pelaamaa joko ostamalla tai vuokraamalla golfklubin osakkeen tai vieraspelaajana.

Sarfvikin ja Hirsalan lisäksi golfkuumeiset  pääsevät harjoittelemaan swingejään neljällä muulla, vain 15 kilometrin säteellä sijaitsevalla golfkentällä, joita ovat Kurk Golf, Espoo Ringside Golf, Pickala Golf ja Master Golf Club.

Golfia myös vasta-alkajille

Jos swingit ja puttaukset eivät kuitenkaan vielä suju, niin ikään Sundsbergin rannan lähistöllä sijaitseva Peuramaa Golf tarjoaa kesän mittaan lukuisia alkeiskursseja, joille voi mennä suorittamaan golfin peluuseen tarvittavan green cardin. Lisäksi Peuramaalla sijaitsee pienempi Par 3 –kenttä, jonne myös ”jokamiehet” ovat tervetulleita pelaamaan.

 

Lue lisää Sundsbergin rannan lähellä olevista golfkentistä täältä:

www.golfsarfvik.fi
www.peuramaagolf.com
www.kurkgolf.fi
www.hirsalagolf.fi
http://ringsidegolf.fi/
http://golfpiste.com/pickalagolf/
http://golfpiste.com/mastergolf/

”Löydä unelmatalollesi tontti tai ihastu toteuttamiimme kohteisiin idyllisessä Sundsbergin rannassa. Ota yhteyttä ja keskustellaan lisää!”

hr-beige

Asuntomyynti

p. (09) 6130 3450

asuntomyynti@eke.fi