Kartanorannan koulu

Meille ja koko Sundsbergille lapsi on tärkein ja heidän eteensä tehdään töitä, tiivistää Kartanonrannan koulun rehtori Marjo Rantanen oppimiskeskuksen perusideologian.

Sundsbergissä sijaitsevassa Kartanonrannan oppimiskeskuksessa toimivat sekä alakoulu että päiväkoti. Koko oppimiskeskuksessa on otettu reipas nollatoleranssi kiusaamisen suhteen ja tuloksia on tullut: Opetusministeriön KiVa Koulu –hankkeessa Kartanonranta sijoittui koulukiusaamista menestyksekkäästi vähentäneiden alakoulujen TOP 10 –listalle.

– Vanhemmat oppilaat toimivat välkkäreinä eli välituntiliikuttajina ja keksivät tekemistä nuoremmille koululaisille, Rantanen kuvailee koulun hyvää henkeä.

Sundsbergin alueen yhteisöllisyys ja kestävän kehityksen periaatteet näkyvät koulussa monin tavoin. Kuluvana lukuvuonna Kartanonrannan oppimiskeskus on Helsingin seudun ympäristöpalveluiden kummikoulu. Lisäksi aktiivinen vanhempainyhdistys tekee tiivistä yhteistyötä koulun kanssa ja järjestää muun muassa koululaisten suosiossa olevat Halloween- ja Ystävänpäivädiskot.

– Viimeksi vanhempainyhdistys kustansi 3-6-luokkalaisille kyydin Peuramaalle, jossa oppilaat pääsivät hiihtämään ja laskettelemaan. Kovassa käytössä ovat myös vanhempainyhdistyksen lahjoittamat välituntiliikuntavälineet, Rantanen kertoo.

Uudet Sundsbergin kylän alakoululaiset rehtori Rantanen toivottaa tervetulleeksi Kartanonrannan kouluun.

– Koulussa on tällä hetkellä 202 oppilasta ja yhdeksän kappaletta 1-6-luokkia ja tilaa uusille koululaisille riittää hyvin.

Lue lisää Kartanonrannan alakoulusta ja koulun Huoltajan käsikirjaan. http://www.kirkkonummi.fi/prime110.aspx

”Löydä unelmatalollesi tontti tai ihastu toteuttamiimme kohteisiin idyllisessä Sundsbergin rannassa. Ota yhteyttä ja keskustellaan lisää!”

hr-beige

Asuntomyynti

p. (09) 6130 3450

asuntomyynti@eke.fi