phpThumb_generated_thumbnailpng

Kimpparakentajien työmaalle kuuluu hyvää. Kaikkien kuuden talon rakennustyöt on nyt aloitettu. Työmaalla käy iloinen vilske, kun tavarantoimittajat, urakoitsijat ja kimpparakentajat siirtävät yhdessä suunnitelmia paperilta maan pinnalle.

– Täällä tehdään töitä yhteen hiileen puhaltaen. Jo nyt huomaa, että perusta alueen fiilikselle ja yhteishengelle  tulevalle rakennetaan jo projektien alkuvaiheessa, kimpparakentamishankkeen puuhamies Mauri Harki kertoo.

Useiden projektien samanaikainen koordinointi ja talvinen sää ovat asettaneet jonkin verran haasteita, mutta yleistunnelma on innostuneempi kuin koskaan.

– Vapaaherrankaareen nouseva kokonaisuus alkaa nyt hahmottua ihan konkreettisesti. Kaikilla on hymyt herkässä – niin hieno tästä tulee, Harki kehuu.

keittiî3

 

Keittiösuunnitelmat kunnossa

Harkien perheessä on iloittu etenkin keittiövalinnan varmistumisesta. Harkit päätyivät perusteellisen pohdinnan jälkeen Salla Nordmanin suunnittelemaan rentoon ja toimivaan keittiökokonaisuuteen. Persoonallinen ja oman näköinen tilasta tehdään yksityiskohtien, kuten lattiamateriaalien ja valaistusratkaisujen valinnalla.

– Keittiöstä tulee varmasti kodin käytetyin tila, joten sen suunnitteluun on käytetty paljon aikaa. Tiedämme jo nyt, että Iskun keittiö tulee täyttämään ne odotukset, jotka olemme sille yhdessä perheen kanssa asettaneet, kertoo Harki tyytyväisenä.

keittiî5

Keväällä alkaa uusi vaihe Sundsbergin kimpparakentamisessa, kun seuraavat yhteisrakentamisprojektit aloitetaan.

– Odotamme kevättä innolla. Hieno päästä jakamaan tuoreeltaan kimpparakentamisesta saatuja kokemuksia ja käytännön oppeja uusien sundsbergiläisten kanssa, Harki sanoo.

Kimpparakentamishankkeesta voi kysellä lisää ottamalla yhteyttä Mauri Harkiin, mauri.harki@yahoo.com tai 0400357577.

”Löydä unelmatalollesi tontti tai ihastu toteuttamiimme kohteisiin idyllisessä Sundsbergin rannassa. Ota yhteyttä ja keskustellaan lisää!”

hr-beige

Asuntomyynti

p. (09) 6130 3450

asuntomyynti@eke.fi