sisatilaratkaisut

Kimpparakentamishankkeessa mukana olevien Harkien talon rakennusluvat on saatu kuntoon ja kaivuutyöt perustan rakentamista varten on päästy aloittamaan. Vielä nyt Harkien tontilla on vain kuoppa, mutta kuun vaihteessa alkaa jo tapahtua.

– Tavoitteena on tehdä ensimmäisten anturoiden valut vielä joulukuun alussa. Kaikki vaiheet tehdään kärsivällisesti ja huolella, mutta samalla on malttamaton ja innostunut olo, selostaa Mauri Harki rakennusurakan etenemistä ja tunnelmia.

Yksi konkreettinen talon sisäratkaisu tehtiin saunan valinnan myötä. Suosikiksi selviytyi Mika Hautamäen suunnittelema Tuntun ehdotus, jossa perinteinen vaalea puuverhoilu yhdistyy tyylikkääseen ja käytännölliseen riippulauteeseen.

–  Lauteiden istuinkangas on kestävää ja kutistumatonta teknistä keinokuitua, jollaista esimerkiksi huippuhiihtäjät käyttävät aluskerrastoissaan materiaalin hengittävyyden takia. Kankaat ovat mukavat istua ja helposti irrotettavissa konepesua varten, kehuuHarki.

Eri saunavaihtoehtoja punnitessa Harkien kriteerejä olivat kotimaisuus, tilan monipuolisuus ja toimivuus sekä saunan tunnelmallisuus. Erityistä huomiota kiinnitettiin myös turvallisuuteen, sillä perheen tytär ja Tahko-koira ovat innokkaita saunojia.

Seuraavaksi Harkit odottavat 3D-kuvia keittiöratkaisuista.

– Keittiö on kodin sydän, jossa kohdataan, tavataan ja halataan päivän kaikkina hetkinä niin perheen kuin ystävien kanssa.  Siitä päättäminen tulee olemaan tärkeä hetki, Harki tunnelmoi.

Kimpparakentamishankkeesta voi kysellä lisää ottamalla yhteyttä Mauri Harkiin, mauri.harki@yahoo.com tai 0400357577.

”Löydä unelmatalollesi tontti tai ihastu toteuttamiimme kohteisiin idyllisessä Sundsbergin rannassa. Ota yhteyttä ja keskustellaan lisää!”

hr-beige

Asuntomyynti

p. (09) 6130 3450

asuntomyynti@eke.fi