kuntosali

Sundsbergiläisten oma kuntosali, Sundet Gym, sijaitsee asuinalueen sydämessä Kirsikkakujalla. Samoissa väestösuojatiloissa on myös muuta asukastoimintaa, kuten treenitila bändeille ja lasten Omppukerho.

– Suurelle osalle sundsbergiläisistä salimme on kävelymatkan päässä. Meille pääsee siis helposti treenaamaan aina kun sopiva hetki löytyy, kertoo salin omistaja, kuntosaliyrittäjä Marko Järvi.

Sundet Gym aloitti toimintansa alun perin syyskuussa 2006. Sali on ehtinyt olla myös pari vuotta suljettuna rakennustarkastajan vaatiman remontin vuoksi. Toimintaa päästiin jatkamaan tämän vuoden elokuussa.

Joustavia jäsenyyksiä, kursseja kysynnän mukaan

Tilaa treenailuun löytyy Sundet Gymiltä runsaasti. Salin kokonaispinta-ala on noin 300 neliömetriä, ja kävijöitä päivässä on keskimäärin 20. Suurin osa heistä välineurheilee salin puolella, mutta Sundet Gymillä järjestetään myös erilaisia kursseja. Tarjonta määräytyy käyttäjäkunnan kysynnän mukaan.

– Sundet Gymillä on järjestetty jumppakursseja aina coresta zumbaan. Kevätkaudella 2013 lajeina tulee olemaan ainakin pilates, kiinteytys, step, venyttely ja pump. Tulevista kursseista ja niiden aikatauluista ilmoitetaan klubin ilmoitustaululla ja sähköpostitse,  Marko sanoo.

Liikunnan harrastaminen onnistuu joustavasti. Esimerkiksi jumppakurssien tunnit pidetään pääasiassa keskiviikko- ja sunnuntai-iltaisin, mutta aikatauluja voidaan muokata asiakkaiden toiveiden mukaan. Myös yksityistunnit ovat mahdollisia. Salilla voi käydä sarjakortilla tai solmia jäsenyyden haluamakseen ajaksi.

Sundet Gymillä alusta alkaen käynyt Jukka Sundberg on ollut erittäin tyytyväinen salin tarjontaan.

– Entisenä kilpaurheilijana ja sittemmin kuntoliikkujana olen kokenut salin omalla kylällä mahtavana arjen luksuksena. Sijainti aivan kulman takana mahdollistaa nopeat treenit kiireisen lapsiperheen arjen keskellä mutkattomasti. Toisinaan sali toimii mukavana henkirakona, kun kello kymmenen jälkeen illalla menen ulkoilulenkin päätteeksi sinne vain rauhoittumaan ja venyttelemään, Jukka kehuu.
Yhteystiedot
Marko Järvi
0445021076
Kuntosalin sähköpostilistalle voi liittyä lähettämällä viestin osoitteeseen sundet@idealfit.fi

”Löydä unelmatalollesi tontti tai ihastu toteuttamiimme kohteisiin idyllisessä Sundsbergin rannassa. Ota yhteyttä ja keskustellaan lisää!”

hr-beige

Asuntomyynti

p. (09) 6130 3450

asuntomyynti@eke.fi