Min-Krog

 

-Halusin tarjota sundsbergilaisille mahdollisuuden piipahtaa kahvilla lähellä oman kylän kahvilassa, luonnehtii Alexandra Finckenberg-Widner, joka perusti yhdessä yhtiökumppaniensa kanssa itseleivottuihin herkkuihin ja kauden antimiin panostavan kahvila-bistro Min Krogin.

Herkkuja_Min_Krogissa
Kartanonmäeltä leijailee nykyisin kutsuva pullan tuoksu, mikä onkin houkutellut paikalle monenlaista nautiskelijaa.
– Meiltä löytyy jokaiselle jotakin: lounasta, virvokkeita, kakkuja ja muffinseja. Teemme kaiken alusta lähtien itse ja rakennamme menun laadukkaiden ainesten ympärille. Tällöin toiveet erityisruokavalioista on helppo ottaa huomioon, kertoo itsekin Sundsbergissa asuva Alexandra.

Tuoreella lähiruoallakin on sijansa menussa, sillä esimerkiksi ravintoloitsijan oman kasvimaan satoa päästään maistelemaan kesän edetessä.
Asiakkaiden toive terassilla nautitusta viinilasillisestakin on toteutunut. Alexandralla on mielenkiintoisia suunnitelmia kesälle: tiedossa on grilli-iltamia, lauantaibrunsseja ja muuta arjen ilostuttajaa.

Avointen tapahtumien lisäksi Min Krog palvelee kun on aihetta juhlaan: oman catering-yritys Cake Housen ansiosta kokemusta löytyy niin isojen kuin pientenkin kekkereiden tarjoiluista.

Min Krog toimii Pehtorintalossa osoitteessa Sundsbergintie 78.  Aukioloajat sekä ajankohtaiset kuulumiset voit tarkistaa osoitteesta facebook.com/minkrogsundsberg

Yksityistilaisuuksista Min Krogissa voi tiedustella Alexandralta p. 040 555 01 95.

”Löydä unelmatalollesi tontti tai ihastu toteuttamiimme kohteisiin idyllisessä Sundsbergin rannassa. Ota yhteyttä ja keskustellaan lisää!”

hr-beige

Asuntomyynti

p. 0400 188 040

asuntomyynti@eke.fi