Palvelut

Sundsbergin rannassa palvelut ovat lähellä – tärkeimmät löytyvät omasta kylästä. Alue tarjoaa myös monipuolisia harrastusmahdollisuuksia, lapsille ja aikuisille. Varsinkin luonnossa viihtyvälle Sundsbergin ranta on erinomainen tukikohta.

”Löydä unelmatalollesi tontti idyllisessä Sundsbergin rannassa. Ota yhteyttä ja keskustellaan lisää!”

hr-beige

Asuntomyynti

p. 09 613 03450

asuntomyynti@eke.fi

Monipuoliset palvelut – aivan lähellä

Sundsbergin rannassa kaikki tärkeimmät palvelut ovat hyvin lyhyen matkan päässä. Sundsbergin kylässä toimii nyt kolme yksityistä päiväkotia ja Kirkkonummen kunta on rakentanut alueelle oman Kartanonrannan alakoulun. Koulun yhteydessä toimii myös kunnallinen päiväkoti. Lisäksi sundsbergiläisillä on myös monipuolinen kuntosali.

Noin kahden kilometrin päässä sijaitsevasta Masalasta löytyy paljon palveluita: apteekki, kauppa, posti, kirjasto, terveyskeskus, neuvola, hammashoitola ja sisäliikuntahalli. Masalassa on myös ala- ja yläkoulu sekä lukio.

Kaikki Kirkkonummen palvelut ostosmahdollisuuksineen, uima- ja jäähalleineen sekä kunnallisine palveluineen ovat lähietäisyydellä, noin 9,6 kilometrin päässä.

Myös Espoon palvelut ovat lähellä – esimerkiksi Espoonlahden asuinalue palveluineen on vain kuuden kilometrin päässä. Ison Omenan kauppakeskukseen on 12 kilometriä,  Tapiolaan matkaa on 17 km ja Helsingin keskustaan 23 kilometriä.

Silloin kun asiaa on kauemmaksi, pääsee Sundsbergin rannasta nopeasti joka suuntaan.  Alue on kätevästi liikenneväylien lähellä: Kehä III ja kantatie 51 (Länsiväylä, Jorvaksentie) kulkevat alueen länsi- ja eteläpuolelta. Kirkkonummen keskustaan pääsee Sundsbergistä joutuisasti moottoritieksi muutettua kantatie 51:stä pitkin. Lähijuna-asema sijaitsee 1,6 kilometrin päässä ja bussipysäkit aivan alueen läheisyydessä.

 

phpThumb_generated_thumbnailpng

phpThumb_generated_thumbnailpng-1

Aktiivista elämää luonnon keskellä

Sundsbergin rannassa on helppo viettää aktiivista elämää ja jokaiselle löytyy alueelta mieleistä tekemistä.

Lasten leikkipaikkoja uudelle alueelle tulee aluksi kolme. Niissä huomioidaan eri-ikäisten lasten tarpeet ja toiveet.Koulupäivän päätyttyä Kartanonrannan koulun kentällä voi pistää pystyyn vaikka pallopelit.

Rantaan Espoonlahden äärelle rakennetaan kävelyreittejä, joista käsin voi tutustua alueen ainutlaatuiseen luontoon. Sundsbergin rannassa on myös uimaranta laitureineen. Meren läheisyys tarjoaa mahdollisuudet muun muassa melomiseen, soutamiseen ja jollapurjehdukseen. Alueelle on varattu paikka pienviljelylle vesipisteineen. Koirien omistajien iloksi alueen laidalla sijaitsee koirapuisto, jossa on omat alueet pienille ja suurille koirille.

Varsin läheltä Sundsbergin rantaa löytyy useampikin 18 reiän golfkenttä, ratsastustalli, iso sisäpelihalli Aktia Sportcenter sekä Peuramaan laskettelukeskus.

Sundsbergissä toimii aktiivinen asukasyhdistys, joka järjestää erilaista toimintaa ja tapahtumia ympäri vuoden. Yhdistyksen toimintaan voi tutustua sen omilla verkkosivuilla.