kantatie 51

Kantatie 51:n uudistustyöt ovat sujuneet vauhdilla, kun entistä ruuhkasumppua on kunnostettu nelikaistaiseksi moottoritieksi. Sarvvikin uusi eritasoliittymä takaa jouhevan liikenteen sundsbergiläisille.

Helsingistä Karjaalle kulkeva pääväylä, kantatie 51, on ollut liikenteen murheenkryyni jo pitkään lukuisine onnettomuuksineen ja ruuhkineen. Nyt tie parannetaan moottoritieksi noin kymmenen kilometrin osuudelta välillä Kirkkonummi–Kivenlahti, ja tielle rakennetaan kolme uutta eritasoliittymää sekä kymmenen uutta siltaa. Sundsbergin rannan asukkaiden liikennöintiä helpottaa Sarvvikin kohdalle rakennettava eritasoliittymä.

– Sarvvikin liittymän myötä liikenne Sundsbergiin ja Sundsbergin rantaan paranee huomattavasti turvallisuuden lisääntyessä ja matka-ajan lyhentyessä, Liikenneviraston projektipäällikkö Jukka Hietaniemi sanoo.

Sarvvikin liittymä auki kesä-heinäkuussa

Kantatien kunnostustyöt ovat sujuneet jopa edellä aikataulusta. Sarvvikin liittymä valmistuu ja se avataan liikenteelle kesä-heinäkuun vaihteessa.

– Vuoden loppuun mennessä kantatie 51 on saatu kunnostettua nelikaistaiseksi, ja moottoritieksi kantatie saadaan uudistettua ensi vuoden syksyllä, kertoo Hietaniemi.

Kunnostustöiden aikanakin liikenteen kulku on turvattu, eikä suurempia liikennehaittoja Hietaniemen mukaan ole luvassa. Perusparannuksen yhteydessä tieosuudelle rakennetaan lisäksi riista-aita sekä valaistus koko matkalle, jotka myös lisäävät tien turvallisuutta.

”Löydä unelmatalollesi tontti tai ihastu toteuttamiimme kohteisiin idyllisessä Sundsbergin rannassa. Ota yhteyttä ja keskustellaan lisää!”

hr-beige

Asuntomyynti

p. (09) 6130 3450

asuntomyynti@eke.fi