Tontit

Tontteja meren äärellä, keskellä luontoa. Omaleimaisia kortteleita. Yksilöllisiä ratkaisuja: mahdollisuus rakentaa harja- tai pulpettikattoisia, puuverhoiltuja tai rapattuja taloja. Väripaletissa vaaleaa, okraa tai tiilenpunaista. Klikkaa korttelia ja katso tarkemmin.

Screen Shot 2016-01-19 at 15.24.01

Vapaaherranranta

Myynnissä kolme tonttia Espoonlahden länsirannalla Vapaaherranrannan korttelissa

Alue muodostuu korttelista 2151.

Kuuden talon kortteli sijaitsee lähellä rantaa Espoonlahden länsirannalla Sundsbergissa. Ympäristön luonto on merellinen ja kallioinen. Arkkitehtuuriltaan hyvin saaristoluontoon sopivat talot ovat enimmillään kaksikerroksisia. Varaa oma aikasi tonttiesittelyyn asuntomyynnistämme ja ihastu!

Vapaaherrankaari

Myynnissä tontteja Espoonlahden länsirannalla Vapaaherrankaaren keskustan korttelissa

Muun Vapaaherrankaaren alueen tapaan talot ovat ilmeeltään muotoselkeitä ja moderneja. Sisääntulot tonteille voidaan varustaa porteilla. Varaa oma aikasi tonttiesittelyyn asuntomyynnistämme ja ihastu!

Alue koostuu kortteleista 2162, 2163, 2164 ja 2165. Talot sijaitsevat metsäisessä ja jylhässä maastossa lähellä Espoonlahden länsirantaa, Sundsbergissa. Rinnetonteille voidaan rakentaa kolmikerroksisia taloja. Arkkitehtuurin tavoitteena on funktionalismi ja muotoselkeys. Julkisivut ovat pääosin rapattuja.

Konsulikuja, Konsulirinne ja Laamanninkaari

Varaa oma aikasi Konsulinkujan, Konsulinrinteen ja Laamanninkaaren tonttiesittelyyn asuntomyynnistämme ja ihastu!

Alueet muodostuvat kortteleista 2153, 2155 ja 2157 Espoonlahden länsirannalla Sundsbergissä.

Talot muodostavat kaarevan linjan puistoalueen suuntaan. Näkymät ovat avarat ja pihat aurinkoiset. Kortteleihin suositellaan kaksikerroksisia taloja, joiden julkisivut ovat pääosin puuta. Korttelialueen talot tulevat olemaan hyvin toisiinsa sopivia ja rakennusten yksityiskohdat luovat kullekin yksilöllistä ilmettä.