Seuraava EKE-rakennuksen uudiskohde Espoonlahden länsirannalle, Sundsbergin rantaan on nyt ennakkomarkkinoinnissa.

Uudiskohde Laamannin Laine sijoittuu meren läheisyyteen. Sundsbergin kylän omat palvelut kuten alakoulu, päiväkodit, uimaranta, kuntosali ja kahvila ovat lähellä. Alueen ulkoilureitit merelle, sekä alakoululle johtava Musketöörinpolku lähtevät korttelin vierestä.

Laineen pientalokorttelin 39 asunnosta löytyy sekä yksitasoisia että kaksikerroksisia ratkaisuja. Rivi- ja paritalojen suunnittelussa on korostettu toimivia ja muuntojoustavia pohjaratkaisuja. Asuntokoot vaihtelevat 58,5 m2 (2 h+k+s) – 92,5 m2 (3-4h+k+s) välillä.

Pientalokorttelin suunnittelussa ja sijoittelussa Laineen omalle tontille on kunnioitettu alueen ainutlaatuista luontoa. Tontin reunoille on jätetty tilaa viheralueille ja lähellä sijaitsee metsäinen Laamanninpuisto. Rivi- ja paritaloasunnot lämpiävät ekologisesti maalämmön ja luonnonkaasun yhdistelmällä.

Sundsberg ja Sundsbergin rannan alue sijaitsevat liikenteellisesti erinomaisella paikalla Länsiväylän ja Kehä III:sen kainalossa, Espoonlahden länsirannalla. Noin kahden kilometrin päässä Masalasta löytyvät kattavat palvelut sekä lähijunapysäkki. Masalassa pysähtyvät kaikki Helsingin ja Kirkkonummen välillä kulkevat lähijunat. Sundsbergiin pääsee myös kätevästi bussilla.

”Löydä unelmatalollesi tontti tai ihastu toteuttamiimme kohteisiin idyllisessä Sundsbergin rannassa. Ota yhteyttä ja keskustellaan lisää!”

hr-beige

Asuntomyynti

p. (09) 6130 3450

asuntomyynti@eke.fi