Sarvvikinportin asuinalue ja Länsiväylän työpaikka-alue sijaitsevat liikenteellisesti yhdestä Kirkkonummen parhaimmista paikoista, Länsiväylän risteysalueella, kolmen kilometrin päässä Masalan juna-asemalta ja Kivenlahteen tulevasta metroasemasta, vilkkaan joukkoliikenteen varrella.

Länsiväylän eteläpuolelle rakentuvan asuinalueen  sijainti Espoonlahden länsipuolella, Sarvvikin golfkentän ja Finträsk-järven rannalla tuo alueelle vahvan identiteetin. Pohjoispuolelle tuleva työpaikka-alue täydentää alueen omavaraisuutta niin työpaikkojen kuin palveluiden suhteen, sekä tasaa kunnallistekniikan kustannuksia.

Toteutuessaan kaavat mahdollistavat useiden satojen työpaikkojen syntymisen,  korkeatasoista ja monipuolista asumista , hoidettua virkistysaluetta kunnostetulla uimarannalla, sekä ruokakaupan sekä muita palveluita. Lisäksi suunnitelmissa on Länsiväylän rinnakkaistie pohjoispuolelle ja eteläpuolelle kevyen liikenteen väylä.

Länsiväylän työpaikka-alue kaava sijaitsee EKE-Rakennuksen omistamalla maa-alueella, sen eteläpuolella kaavoituksessa oleva Sarvvikinportin asuinalue sijaitsee EKE-Rakennus Oy:n ja Sato Oyj:n mailla. Lähimmät kaupalliset palvelut sijaitsevat Masalassa ja Kivenlahdessa.

”Löydä unelmatalollesi tontti tai ihastu toteuttamiimme kohteisiin idyllisessä Sundsbergin rannassa. Ota yhteyttä ja keskustellaan lisää!”

hr-beige

Asuntomyynti

p. 0400 188 040

asuntomyynti@eke.fi